"nasza Chomiczówka" - forumWiele jest takich miejsc, ale Chomiczówka - tylko jedna... Niezalogowany użytkownik. #1 2007-06-15 15:16:36
Bohema z Chomiczówkipodaję za: Offline #2 2007-06-18 21:39:30
Re: Bohema z ChomiczówkiSpróbujemy poszukać tych chomiczowskich śladów. Tymczasem chociaż linki "w temacie": Offline #3 2008-07-29 16:44:38
Re: Bohema z ChomiczówkiCiągle próbuję dotrzeć do ludzi, którzy mogą cokolwiek powiedzieć na ten temat. Wysyłam maile, pytam. Niestety ciągle nic. Ten wpis jest bo chcę powiedzieć że temat jest ważny szczególnie. Chomiczówka, takie dość typowe w końcu osiedle z tamtych czasów oprócz Sidneya Polaka (bo piosenka), spadających szybowców (bo lotnisko) i skaczącej pary (bo dzieciaki tu się kochały jak wszędzie), miała też epizody bardzo intelektualne. Dlatego ten wątek jest tak ważny - bo trochę "chomiczowsko nietypowy" chyba. Offline #4 2008-11-28 12:52:13
Re: Bohema z ChomiczówkiPoszukiwania trwają, efektów brak - mam nadzieję że tymczasem i że w końcu uda się dotrzeć do którejś z wyżej wymienionych osób. Do galerii znanych mieszkańców dodałem notatkę o Zbigniewie Liberze. Krótko bo krótko, ale mieszkał przecież na naszym Osiedlu. Offline |